Veckobrev v. 37

Hej

I går torsdag var vi på biblioteket och fick en fantastisk skattletarrunda av Hedda, bibliotikarie. Eleverna fick var sitt lånekort och lånade med en bok var som vi läser här på skolan.

Idag fredag hade vi storsamling med hela skolan i matsalen. Ämnet denna gång var värdegrund, vi fick se många fina uppträdanden och arbeten som de olika klasserna hade gjort. FSK lila sjöng tillsammans med 1:orna Den gyllene regeln sången. 

Jag vet en regel som skiner i guld och gult.
Jag vet en regel som varar livet ut.
Den handlar om hur vi ska
va mot varann var dag
och för att få en vän
måste vi ju vara en.

Så som jag vill
att andra ska vara
vara mot mig så ska jag va mot dem.
Så som jag vill
att andra ska vara
vara mot mig så ska jag va mot dem.

Tänk på att eleverna gärna får ta med paraply till och från skolan men att dessa inte används på rasten då det hämmar deras lek och andra elever kan bli skadade.

Fotografen bifogar information, ni föräldrar ska ha fått hem ett brev med kod.

Nästa vecka:

Måndag:

Tisdag: samtal, halva gruppen som har samtal arbetar i klassrummet med Camilla, den andra halvan är uppdelade i musik, slöjd och idrott.

Onsdag: samtal, halva gruppen som har samtal arbetar i klassrummet med Camilla, den andra halvan är uppdelade i musik, slöjd och idrott.

Torsdag:  Skoljoggen, kl 12:15-13:15. Ombytte tas med om man vill eller oöma kläder under dagen. Vi springer en runda så många varm man önskar. Personal går/springer med och personal står ute längs rundan. Ta gärna med vattenflaska.

Fredag:

Hoppas ni får en härlig helg

Camilla och Mia 🌞🍀🌟

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *