Veckobrev v. 50

Hej och hå vad veckan går fort. I måndags gjorde alla barn på skolan en trygghets och trivselenkät. Flera svåra begrepp gicks igenom igen så som mobbing och kränkning.  Camilla och jag pratade läste frågan för barnen och hjälpte barne att klicka i deras svar. Vi upplever att det var mycket posetiva svar och att barnen trivs på skolan.

Kära föräldrar, lämna gärna en kommentar  på bloggen!

Vi över på luciasångerna och barnen är fantastiska på att komma ihåg texterna och melodin. Luciatåget är på onsdag den 13/12 kl 8:00 öppnar dörrarna. 8:30 börjar luciatåget. Föräldrarna får ta plats i matsalen. Alla barn får gärna ta med sig kläderna till skolan under måndag eller tisdag. Annars går det bra att komma ombytt på onsdag morgon. Glöm inte att märka upp allt med namn!

I dag fredag har vi haft storsamling  och firat Alfred Nobel. Eleverna i 1-6 har arbetat i faddergrupperna och skapat rastlekar. Lekarna ska bidra till rörelse, samarbetet och glädje. Detta blev Nobels fredspris kolla in dem nominerade och vinnaren här

https://youtu.be/PvZA8NKgrBI

 

Dagens bokstavspyssel blev en duva, vilket passar bra till Nobeldagen och fredsduva=fredspris

Tisdagen den 19/12 är det julpyssel för hela skolan. Skoldagen slutar då 13.30.

Torsdagen den 21/12 är det julavslutning. Skoldagen börjar som vanligt 8.10, men slutar redan 10.45. Lunch den dagen alltså endast för anmälda fritidsbarn.

Nästa vecka blir det sista bokstaven på terminen. Vi avslutar med Öö. Ligger som vanligt under veckans bokstav om man vill lyssna på Majas alfabetssång och prata om hur ö ser ut och skrivs.

Nästa vecka V. 50

Måndag: Ny bokstav Öö.

Tisdag:

Onsdag: Lucia, ombytta barn om inte kläder är lämnade innan. Föräldrar samlas i matsalen till kl 8:30

Torsdag: Idrott.

Fredag: Hoppas alla får en härlig helg och Nobeldag.

Mia och Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *