Veckobrev v. 16

Hej

Nu går det fort både för barnen, att kl ä sig och komma ut och för våren att äntligen komma. Det är härligt att se alla barns glädje att vara ute och leka på gården. De har både kul och skönt i värmen.

Vi har tvåklämdagar 30/4 och 11/5, ni föräldrar måste anmäla fritids. Sista dagen för detta är idag.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mJSxwE1GpUaoK7VVaLTw4xmmjQxd-EtNieQf_cBN3tRUNkZRNE05OFNUOTA5T0VTQU1LVURLVUdNVC4u

Vi började veckan med att barnen smyger in i klassrummet och har tyst läsning. Detta fortsätter vid med varje morgon framöver (utom torsdagar då vi är på idrott).

Under ASL har vi börjat arbeta två och två. Denna veckan var det ord som började på C och barnen skulle tillsammans komma på meningar med c-orden. Kul att se deras samarbete och skapande. Heja!

På stationsarbetet har barnen har arbetat i sina mattehäften (Ida som har gett ut dessa) framme vid bananbordet. En annan station pärlade kvadrater, stationen på matten parade ihop ord och bild. Vi har också hunnit med att rita cirkelmandala.

Bokstavspyssel på C blev clowner.

Under torsdagen var båda klasserna tillsammans ute och letade årtecken. Barnen hittade massor nyckelpigor (Grey of the week) tussilago, någon spindel, och någon sågen en citronfjäril.

Veckan avslutades med crazy hairday!

Nästa vecka v. 16

Måndag: Ny veckans bokstav. Vi får besök av en annan lärare från Rosersberg.
Tisdag: ASL
Onsdag: Gölin har klassen på morgon.
Torsdag: Idrott.
Fredag: Hattfredag! Alla med-uppdrag.

Trevlig helg önskar Mia och Camilla

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *