Veckobrev v. 34

Hej

Vilken skön vecka som nu går mot sitt slut. Det har varit så roligt att få träffa alla barn. Vi är i nuläget 23 barn i klasssen.
Klassen har fått komma upp till den övre våningen och vi har fått ett ännu större klassrum. Detta innebär att barnen går in i ingång B.

Det kommer inte bli något föräldramöte pga Corona. Vi försöker informera på bloggar och undrar ni om något är det bara att ni mailar mig.

Vi kommer komma ut med tid för elevledda samtal inom kort. Håll koll på bloggen 😀.
Terminens teama är #thefuturestartswithme. Fokus kommer vara att arbeta med GRIT-do your shit, och hur man kan bli bättre på detta.

Schemat ligger nu ute på bloggen under fliken schema. Det som är nytt är att på onsdagar byter vi inte om och vi är ute hela året på onsdagsidrotten. Vi kommer också börja med slöjd.

Ipadsen kommer nästa vecka, saknar fortfarande några papper som ska skrivas på och lämnas tillbaka till mig. Barnen fick med sig kuvertet i måndags.
Under veckan har haft namnlekar, bestämt skolknep (många bra förslag och bra diskussioner) samarbetsövningar och målat mandala.
För att höra lite mer vad barnen har gjort i sommar hade vi mingel. Barnen skulle hitta en kompis som hade tex plockat blåbär och så fick man kryssa den rutan.Vi har börjat titta på The Game, en engelsk serier. Vi fortsatte med att prata om Tell me about..
Idrott nästa vecka:
Klicka för att titta på filmen:

Hoppas ni alla får en härlig helg, var rädda om varandra 🤗😀. Mia och Camilla
Nedan är bilden som möter barnen på morgonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *