Veckobrev. v.42

Ojojoj, vilken dag!  Vi inledde med regn ☔️ i massor och avslutade med härlig sol ☀️. Ludvig ifrån Naturskolan hade med sig regnponchos att låna ut vilket var skönt. Barnen har fått leta bajs (vems är bajset?), plocka lingon och blåbär. Vi har pratat om svamp och hittade kantareller. Vi har diskuterat vart djuren är på vintern. Vad händer med årstiden? och mycket annat.
Barnen är otroliga kämpar som har gått över stock och sten och fulla av pepp till varandra, så härligt att se.

Vi har tittat på Snowman och barnen satt i grupper och svarade på frågor.

https://youtu.be/ZE9KpobX9J8

I matten har vi börjat arbeta med digitala klockan. Tex 10:35 och vad är klockan om 10 minuter.

Nästa veckas häng med: återkommer om uppdrag.
Nästa vecka v. 42
Måndag: idrott, glöm inte ombyte
Tisdag: läsläxan kapitel 7
Onsdag: Vi har idrottsdag med 6:orna.
Torsdag: Ny läsläxa
Fredag: Häng med 🍀💪, 

På onsdag kommer vi ha idrottsdag med 6:orna. Friluftsdagen har vi tillsammans med åk 6 som förberett och planerat aktiviteter på temat allemansrätt och friluftsliv. Vi ska vara vid Björnkällaren kl 9:30 men samlas i klassrummet kl 8:10 som vanligt. Idrottskläder pch kläder efter väder. Inget fika med denna dag utan endast frukt eller/och smörgås. Ta med vattenflaska. Köket fixar ciabattasmörgås, frukt och Festis.
Klicka på bilden för att starta filmen.

Hoppas ni alla får en härlig helg ⭐️🍀, Mia Razma och Camilla.

En reaktion på “Veckobrev. v.42

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *