Veckobrev vecka 22

Hej

Kul att så många föräldrar har velat komma förbi och se barnens nationella prov. Så roligt att få träffa er alla 🤩.

Måndagen den 31/5 ska vi till simhallen, Midgårdsbadet. Vi går dit och tillbaka och simmar däremellan. Barnen behöver ha med simkläder och handduk! Samt bra skor, vattenflaska, smörgås, frukt  och lite fika med sig. Vi kommer vara ut med olika grupper under tiden andra grupper i klasserna simmar. Annars blir det för trångt inne i bassängen.
Lunchen kommer vara ciabattasmörgås denna dag för de som har beställt.
Ingen IPad 💻 med idag!

I måndags var vi på Midgårdsvallen och hade Friidrottsdag.  I räknade ut att vi tillsammans hade sprungit 54 varv på 400 m banan. Vilket blir 21600 meter och 2,16 mil! Dessutom gick vi i snitt 14 000 steg denna dag 😀.
Finna barn på bild 😉:

Vi nöter och kämpar med klockan och multiplikationstabellen. I veckan har vi jobbat med division och med uppställning. Många tycker det är svårt. Det finns uppgifter på Nomp och på NE räkna så dem som vi får gärna kämpa på hemma ochså. Fler av barnen har tagit med matteboken, kolla med ditt barn. Här finns massor av uppgifter om ni vill jobba hemma med ditt barn.

I svenska fortsätter vi med våra texter. Det jag tittar på är: finns det början, mitten och slut? Någon röd tråd. Får man ihop hela meningar med stor bokstäver och punk. Hur många formord finns med i texten? Här kommer lite härliga exempel:


Nästa vecka v. 22
Måndag: Simning i Midgårdsvallen
Tisdag: svenskauppdrag, ingen engelska denna veckan
Onsdag: Idrott
Torsdag:
Fredag:

Trevlig helg och Grattis alla mammor på mors dag på söndag 🤗.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *