Veckobrev v. 23

Hej

Så står vi inför den sista veckan 🤩. Tänk vad tiden gick fort. Fredagen den 11/6 samlas vi i klassrummet 8:30 fram till 9:30. Den som vill tar med fika annars bjuder skolan på bullar och saft.  Jag kommer finnas på skolgården både innan och efter om någon förälder vill träffas 😀. Jag kommer inte vara kvar i höst utan har valt att flytta tillbaka till min hemstad i sommar. Barnen kommer få två fantastiska lärare i fyra, Anna och Ida.

Alla omdömen är satta och finns på Dexter. Ni föräldrar ska kunna komma in med er inlogg om ni vill se hur det har gått för ditt barn.

I veckan har vi arbetat klart med mycket. Tex kameran i teknik och utvädering av NO. Vi repeterar mycket i matten bla division, klockan och multiplikationstabellen. Idag var det textuppgifter vilket vi kommer fortsätta med även nästa vecka.

Vi följer utvecklingen av våra fjärilar. De är nu puppor och barnen skriver ner vad som händer.

I svenska har vi skrivit en berättelse om en groda.

Eftersom vi skriver om fjärilar blev det fina fjärilar på bilden.

Idrott nästa måndag:

Måndag: idrott, Kinesiska muren, Elevråd
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag: Avslutning 8:30-9:30 sedan fritid för de som beställt.

Ha det gott och hoppas ni får en fin helg 😉.
kram Mia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *