Sista inlägget

Kära ni

Dag är här och det är med tårar i ögonen jag skriver mitt sista inlägg på bloggen till er.
Om ni visste hur mycket era barn betyder för mig. Att få följa dem i 4, 3, 2 eller 1 år har varit dem mest spännande och roliga dagarna i mitt liv. Så svårt att släppa dem även om jag vet att ni och era barn kommer få de bästa lärarna i 4:an. Novalie och Ance kommer kommer tyvärr inte följa med i fyran, önskar dem och deras familjer all lycka till 😉.

Tusen tack för de fina presenterna. Tänk att jag har fått en stjärna uppkallad efter mig, stort 🌟 😍.

Allt material som barnen har gjort finns sparat på deras eget konto på OneDrive. Användarnamn är barnens mailadress och lösenord är första tre bokstäverna i förnamnet sedan första bokstaven i efternamnet och 123. För mig hade det blivit marie.haglund@edu.sigtuna.se och miah123.

På tisdag jobbar jag min sista dag så bara mailbomba mig eller sök upp mig på skolan om det är något fram till dess.

Vi ses! kramar fröken Mia 🥰

Sköna bilder kommer här:

 

2 reaktion på “Sista inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *