Veckobrev vecka 38

Vilken vecka! Tack till alla er fantastiska föräldrar som kom på inskolningsamtalet! Alla kom på dagtid och under tisdag och onsdagen! Det betyder mycket för eleverna att få ha sitt samtal under dagen när alla är pigga och fräscha.

I torsdags hade vi ca 200 fantastiska elever som sprang skoljoggen. Det var en otrolig känsla i spåret när våra yngsta fick hjälp, pepp och stöttning av de äldre eleverna. FSK lila sprang hela 64 varv.

[slideshow_deploy id=’252′]

Idag fredag har vi pysslat till veckans bokstav. vi har även tränat på vad är en mening, ord och bokstäver. Elverna har fått lyssna och berätta hur många ord det var i meningen.

Eleverna har ritat till sin text där dem skrev ord på bokstaven Ll. 

Vi arbetar mycket med värdegrunden. Varje vecka utser vi pedagoger fyra veckans höjdare , ansvar, gemenskap, kompetens och öppenhet. Eleverna kommer längre fram få föreslå vem som kan vara veckans höjdare. Detta är ett av flera värdegrundsarbeten som skolan arbetar med.

Nästa vecka v. 38

Måndag: Vi åker till Viby by. Kläder efter väder, Eleverna behöver en ryggsäck eftersom de bär matsäcken själva. Bra skor och vattenflaska. Hemkomst räknad till kl 14:00

Tisdag: Veckans mål, veckans bokstav, vi skriver oss till läsning ASL.

Onsdag: Bokstavspyssel, språklek

Torsdag: Matte, språklek

Fredag: Matte, språklek, veckans värd.

Trevlig helg

Camilla och Mia 🍀⭐️🌞


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *