Veckobrev. 41

Hej

Vår första hela vecka utan avbrott av utflykter eller studiedagar! Vi inledde måndagen med girafftimmen. Här leker vi, pratar om känslor och stärker samarbetet i gruppen. Vi har även fått besök av fluortanten som gav oss värdefull information om hur vi ska ta hand om våra tänder. Viktigt att borsta med fluor-tandkräm och att inte äta sötsaker annat än på lördagar. Alla har fått varsin tandborste med sig hem. I torsdags hade båda grupperna idrott.

 

 

 

 

 

Vi har arbetat med veckans bokstav Rr, under veckan och skapat fina raketer. Vi räknar mycket fram och bakläges och använder begreppen före och efter siffran fyra tex. I matten arbetar vi med mönster

Nästa vecka kommer praktikanten Elin till oss. Hon går i nian.

Här kommer information Linda angående prenumerering av bloggen. Jag hoppas att prenumerationen fungerar för de flesta men det verkar fortfarande var problem för vissa tyvärr.

Jag har igen varit i kontakt med Webbstjärnan som säger att allt ser OK ut.
När man skriver in sin mailadress och anmäler sig som prenumerant så får man ett bekräftelsemail skickat till sig som man måste trycka på. Det som kan bli ett problem är att detta mail kan hamna i skräpposten och att man väldigt enkelt kan missa det.

Om det fortfarande är så att någon har problem så säger ni till oss på skolan så kan vi lägga in er manuellt.

Lycka till

Vecka 41.

Måndag: Veckans bokstav Ee.
Tisdag: Skogen efter lunch.
Onsdag: 
Torsdag: Idrott, inga ombyten behövs.
Fredag: 

Välkommen tillbaka Camilla.

Hoppas ni får en fin helg.
Vänlig hälsning Mia

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *