Veckobrev v.51

Hej

I dag har alla FSK barn fått träffa sina faddrar i både trean och i sexan. Barnen tycker det är väldigt kul att lära känna de lite större barnen på skolan. I grupperna fick alla barn prata ihop sig vart dom ska börja gå under tisdagen på julpysseldagen. Glöm inte att barnen ska ta med kavel och pepparkaksform/er som är uppmärkta med namn. Jag bifogar informationen om julpyssel längst ner i detta blogginlägg.

Vi vill redan nu flagga för att att de elevledda samtalen kommer ske under v.4 nästa termin.

Vi har julpyssel med fina snögubbar. Efter ett omröstning bestämde majoriteten.

FSK har under veckan arbetat två och två i boden med att ge ut leksaker till de andra barnen och sätta allt tillbaka när det är dags att gå in. Fråga gärna era barn.

torsdag den 21 december ser avslutningsdagen ut så här: Barnen samlas i klassrummet som vanligt kl 8:10. Vi kommer ha en kort samling och går sedan gemensamt till matsalen för skolans gemensamma avslutning. Pedagoger och barnen avslutar med vår tradition att dansa polonäsen i gymnastikhallen.

Nästa vecka v.51:
Måndag:
Tisdag: Julpyssel
Onsdag: Städdag.
Torsdag: Avslutning -10:45. Fritids öppet för de som anmält.
Fredag: Fritids öppet för de som anmält.

Trevlig helg önskar Camilla och Mia 🍀

 

2 reaktion på “Veckobrev v.51

    • Julavslutningen är främst för barnen och för lärarna. Föräldrar kan vara med i idrottshallen och dansa polonäsen med lärarna och barnen om man önskar. Mvh Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *