Alla med 🍀

Alla med 🍀 är denna veckan att man ska samla på fem goda gärningar. Vi har pratat i klassen om vad som är en god gärning och vad man kan göra hemma. Vi avslutar denna veckans uppdrag på onsdag nästa vecka eftersom det är två kortare veckor.

Hjälp era barn med att göra goda gärningar hemma. Berätta gärna här på bloggen vad ni har gjort så kan alla andra få lite inspiration.

Vi avslutar med att vara extra finklädda nästa onsdag. 💃🕺.

3 reaktion på “Alla med 🍀

  1. Så bra uppdrag! Aron har stolt berättar varje dag hur många goda gärningar han gjort, att man kan fråga en kompis om den vill va med, säga tack, hjälpa till mm.

  2. Evelina delade med sig frukt till de fattiga, har blivit mer omtänksam mot ynggre barn, masserade pappan på axlarna när pappa var trött i kroppen! Har blivit väldigt miljövänlig och plockade skräp och slängde i supptunan t.ex plast, kex skal och andra skräp! Även sorterade skräpet! Frågade mamma och pappa att vad kan hon gjöra el hjälpa till med nåt? Har hjälpt mamma med massa små grejer i hemma! Evelina har planterat blommor, vattnat blommorna och plockade ogräset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *