Veckobrev v.21

Hej

Veckan började med idrottsdagen. Sedan var det fullt fokus på att öva inför de elevledda samtal under torsdag och fredag.
Vilka fantastiska samtal era barn bjöd på för er föräldrar!. Det värmer lärarens hjärta att höra (med ett långt öra) hur barnen kan berätta och beskriva vad dem har gjort för er föräldrar. Stort tack till er föräldrar som kom även på Höjdareftermiddagen 🍀.

På måndag blir vi upphämtade med buss och får åka till Skånelaholms slott. Barnen behöver ta med något att äta ur (vi packar ner maten i lådorna på skolan innan), bestik, vattenflaska, fika (bullar, kakor, kex, saft, frukt, riskakor går bra), keps, något att sitta på och kläder efter väder.  Allt packat i en ryggsäck eftersom barnen ska bära själva.

Nästa veckan v. 21

Måndag: Utflykt till Skånelaholms slott( matlåda och bestick, fika)

Tisdag: skriva svenska, programmering, skogen

Onsdag: rita till texten

Torsdag: idrott.

Fredag:

Hoppas alla får en trevlig helg

Mvh Mia och Camilla

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *