Vänliga veckan

Hej

I dag började vi veckan med att ha storsamling i matsalen. Detta blev startskottet för vår vänliga vecka under vecka 22. Veckan kommer att avslutas med en storsamling i matsalen på fredag där det kommer delas ut fina priser. Fina priser i vänligaste klassen, vänliga person/personer och film om vänlighet kommer att delas ut.

Vänliga veckan är både i skolan och hemma. Berätta gärna på bloggen om vad ert barn har gjort för för vänligt och hur ni märker av det hemma.

Hoppa ni får en fin vecka//Camilla och Mia

 

En reaktion på “Vänliga veckan

  1. Vilket toppentema! Platon har verkligen ansträngt sig (hemma i alla fall). Igår kom eldprovet. Bara en kaka kvar. ”Ta den du” sa Platon till lillebror. ”Då blir du glad”. Fint! Vi har också fått mycket hjälp med dukning och städning under veckan. Uppskattas! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *