Veckobrev v.22

Hej

Ännu en fantastisk vecka med era barn.

Vi började veckan med att ha giraffdag 🦒 under tisdag. Vilket härligt samarbete mellan FSK, 3:or och 5:or.  Dagen började med att barnen visade varandra olika appar och programmering i de olika grupperna. Väldigt fint att se samarbetet mellan de olika åldrarna mellan barnen och samarbetet.

Efter rasten var det sällskapsspel och så avslutade vi efter lunch med disco, popcorn och saft, ansiktsmålning, springa i vattenspridare och gå på lina. Vi fick även besök av vår maskot Sky.

Under veckan har vi arbetat med svenskan och skrivit meningar. Sista bokstaven var Ff. Vilket blev fina fiskar.

Under morgonen på fredag hade vi storsamling i matsalen där det delades ut pris för bästa vänliga film, vänliga person, klass och så fick skolan pris. Efter lunchen bjöds alla barnen på glass.

Vill bara flagga för att onsdag den 13/6 brukar vi baka tårta. Vi får tårtbottnar i från skolan och så delar vi upp fyllning och vad man vill ha på tårtan mellan barnen som tar med sig hemifrån. Barnen tar med detta på onsdag.

🍀Avslutningen sker onsdag den 13/6 på kvällen kl 17:45. Barnen samlas i klassrummet och föräldrarna tar plats på skolgården. Inbjudan kommer under måndag 🍀.

Nästa vecka v.23

Måndag:

Tisdag:

Onsdag: skola, fritids stängt.

Torsdag: Idrott.

Fredag:

V. 24 Utflyckt, baka tårta, fotboll (lärarna mot 6:orna) och avslutning.

Hoppas alla får en toppenhelg, vänligen Mia och Camilla

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *