Information om föräldrarådet

Hej!
På onsdag är det föräldrasamråd och jag är representant från vår klass. Maila mig om ni har frågor att ta upp. Efter GDPRs införande i maj har skolan bestämt att inte längre lämna ut klasslistor med kontaktuppgifter för barn och föräldrar. Vi har därför ingen möjlighet att maila/sms varandra i klassen utan att alla ger OK att lämna sina uppgifter. Jag kan sammanställa kontaktuppgifter om ni bara mailar mig era. Min Mail är fredrikaberge@gmail.com.  Vi kanske tex vill göra något tillsammans med barnen i vår eller samla in till någon present. Då är det toppen att ha en mailtråd att använda sig av.

Hör av er m ev frågor innan tisdag efm kl 16.00 inför föräldrasamråd med rektorn.

Fredrika Berge mamma till Aron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *