Föräldrarsamråd

Hej

I onsdags hade vi föräldrasamråd på skolan. Fredrika (Arons mamma) skickar med lite information från mötet.

Hej klassen! I veckan träffade jag rektor, ansvarig personal från kommunen och föräldrar från andra klasser till föräldrasamråd. En fråga som diskuterades var vikten av att vi föräldrar samverkar med varandra för att stötta och skapa bra gemenskap i klassen. Om vi föräldrar känner varandra kan vi nätverka och utgöra ett bättre stöd till våra barn och deras klass. I dagsläget saknar vi telefonnummer/Mail till varandra. Vi pratade om hur vi kan lösa det. En annan fråga som diskuterades var vikten av att vi föräldrar talar gott om skolan, har en bra och trevlig kommunikation med skolan mm. Om vi inte ses förr, så ses vi på skolavslutningen. Hälsn Fredrika, Arons mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *