Föräldrasamråd

Hej 🍀

Fredrika skickar med en hälsning från föräldrasamrådet.

Vår facebookgrupp herr Steningehöjden2AMarie.

”Hej klassen! Ikväll har jag varit på föräldraråd och träffat massor av andra föräldrar från alla andra klasser på skolan. Åker hem uppmuntrad och glad över att höra  det enorma engagemanget från såväl Rektor Helena, kurator Sofia och alla föräldrar som var på plats. Det finns en medvetenhet om utvecklingsområden och en handlingskraft och vilja att jobba på det. Det finns en stor vilja hos alla föräldrar att göra allt vi kan för att stötta våra barn och ge förutsättningar till en bra skolgång tillsammans med personalen. Vi är helt överens om att vi föräldrar är super viktiga och att vi behöver nätverka! Nästa föräldraråd är i slutet av november, hör av er till mig om ni har frågor ni vill lyfta! Glöm inte att vi också har en egen Facebook grupp för klassen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *